Vidovnjaci pomažu da se pronađe prava ljubav

Vidovnjaci pomažu da se pronađe prava ljubav

U savremenom svetu u kome vlada tehnologija čini se na prvi pogled da je pronalaženje ljubavi prava sitnica. Tu su sajtovi za zakazivanje sastanaka, sobe za ćaskanje, društvene mreže. Suština je, ipak, sasvim drugačija. Pronalaženje seksa je lako, ali pronalaženje ljubavi nije tako jednostavno. Jedan od problema na ovom polju je osećaj neprijatnosti koji uvek postoji u razgovoru sa strancima čime je u startu blokirano posmatranje osobe kao ljubavnog partnera. Zatim, o ljudima sa kojima se susreće putem interneta ne zna se ništa. Ljudi mogu reći bilo šta o sebi ali to ne mora biti ni najmanje istinito. Tražiti ljubav u virtuelnom prostoru može biti i zastrašujuće. Na kraju, uvek ostaje pitanje da li osoba zna šta traži i da li će to što traži prepoznati ako naiđe.

Čak i kada se iz domena interneta pređe u svet realnosti ljubav može biti klizav teren. Isto tako upoznati nekoga u klubu, marketu, ili kroz prijateljstvo nije garancija da je ta osoba ona prava. Pitanje koje uvek postoji je da li se osoba predstavlja onakvom kakva zaista jeste ili stalno predstavlja poboljšanu verziju sebe. Vidovnjak može da bude izuzetan saradnik u tome da osoba svoje vreme koristi mudro i da ne traći dane i mesece života pokušavajući da odgonetne odgovore na sva ova pitanja. Iskusani vidovnjaci mogu da proniknu u najdublji nivo psihe i da pomognu u ostvarenju dugoročne veze.

Mnoge žene se obraćaju upravo vidovnjacima shvatajući da je vreme dragoceno i da su same nedovoljno opremljene da se suoče sa svim poteškoćama pronalaženja idealnog partnera. Žene koje su tražile savet vidovnjaka na polju ljubavi su žene koje su na tom polju postigle ogroman uspeh! Vidovnjak ima sposobnost da razotkrije sve one stvari kojih osoba i nije svesna kao na primer sopstvene lične kvalitete koji su zanemareni, kao i osobine savršenog životnog saputnika kojih osoba takođe često nije ni svesna da priželjkuje. Vidovnjak je najmoćniji saradnik u potrazi za ljubavlju života.

Jedna od najbitnijih stvari koje vidovnjak čini je sagledavanje ličnosti i bolje upoznavanje osobe sa samom sobom čime se stvara prostor i za jasnije viđenje onoga što ta osoba želi. Vidovnjak iz podsvesti izvlači kvalitete koje je osoba zanemarila a koji mogu promeniti život. Takođe, kada osoba upozna samu sebe onda se otkriva i koje osobine su joj bitne kod partnera, uključujući karakteristike za koje nije ni pomislila da traži. Vidovnjak je u svojoj dobronamernoj misiji samo vodič na putu pronalaženja harmoničnog odnosa i pronalaženja prave ljubavi.

Vidovnjak može tumačiti i astrologiju. Jednom kada pronikne u natalnu kartu pojedinca može dati savet o kompatibilnosti partnera i sa astrološkog aspekta. Na primer, žena rođena u znaku Raka je na polju seksa kompatibilna sa muškarcem rođenim u znaku Škorpije. Međutim, kada je u pitanju veza temperament Škorpije i kratak fitilj takvog muškarca su osobine zbog kojih žena u znaku Raka nikada ne bi kraj njega bila srećna. Opšte je poznato takođe da je muškarcu u znaku Vodolije kompatibilna žena u znaku Raka. Ali nadareni savetnik ili vidovnjak prevazilazi opšte kategorije i posmatra pojedinca samog za sebe, bez svrstavanja u opšte kategorije. Na taj način analiza koja se dobija kao rezultat tumačenja je pouzdana i sa sigurnošću može odgovoriti među kojim od dvanaest znakova zodijaka se krije srodna duša za određenu osobu.

Čak i kada postoji ubeđenje da osoba kraj sebe već ima savršenog partnera treba konsultovati vidovnjaka. Stručnjak pomaže da se reči i dela partnera protumače na pravi način, i da se tako pronikne u osećanja i motive druge strane u odnosu. Kada se dođe do ovih saznanja tek onda je moguće predvideti kuda vodi taj odnos. Savet vidovnjaka je koristan i ako je osoba zaista prava a naročito ako je izbor pogrešan. Zaljubljenost i očaranost nekim mogu da zaslepe osobu i da je uljuljkaju u misao da je sa pravom osobom čak i kada to nije tačno. Prednost vidovnjaka je u njegovoj objektivnosti. Ukoliko nešto nije onakvo kakvim se čini vidovnjak će to prepoznati i dati pravi savet.

Čitati redovno dnevni horoskop je lepo, ali ne može dati analizu pojedinačnog mentalnog sklopa. U potrazi sa samim sobom dnevni horoskop nije jedan od relevantnih puteva. Istina o sebi se razotkriva tek podrobnim zalaženjem u strukture misli i karaktera. Obratiti se vidovnjaku je najbolji način da se u te strukture zađe i da se, posebno ljubavni izgledi, poboljšaju.

Najbolji savetnik/ vidovnjak je onaj koji ima urođenu želju da pomaže drugima i da svoj dar podeli na plemenit način. Talentovani vidovnjaci, tumači tarota i astrolozi su siguran način da se metafizički i spiritualno život pretvoi u svoju bolju verziju, kroz upoznavanje pojedinca sa samim sobom.

Obratite se našim vidovnjacima i savetnicima, klikom ovde. Naši savetnici su dostupni svakog dana.

 • Lucija / Kod #136
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: SUDBINSKE KARTE, ANĐEOSKE PORUKE

  Broj tel: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Ela / Kod 151
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: ASTROLOGIJA, TAROT, NUMEROLOŠKI TAROT, VISAK, FENG SHUI NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI BROJEVI, TUMAČENJE SNOVA, RUNE, KRISTALI, REIKI, TERAPIJA BOJAMA, ANĐEOSKE KARTE, ISCJELJIVANJE ANĐEOSKIM ENERGIJAMA

  Broj tel: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Vesna / Kod 05
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI I LJUBAVNI TAROT, VISAK, YI CHING, KNJIGA PROMJENA MUDROSTI, RUNE, IZRADA RUNSKIH AMAJLIJA

  Broj tel: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Sofija / Kod 80
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, NUMEROLOGIJA, ASTROLOGIJA, KRISTALOTERAPIJA, DREVNI RITUALI ZA POSAO, FINANCIJE, LJUBAV I ZDRAVLJE

  Broj tel: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Alba / Kod 24
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, SUDBINSKE KARTE, CROWLEY, VISAK, MOLITVE, PODIZANJE ENERGIJE

  Broj tel: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Antonela / Kod 117
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, VISAK

  Broj tel: 0901/640-640
  96 RSD/min