Tarot predviđa ljubav

Tarot predviđa ljubav

Pitanje o izgledu sopstvene budućnosti opseda ljude stolećima. Čitav životni ciklus: prošlost, sadašnjost i budućnost predstavljen je u Tarotu. Tarot je najpouzdaniji znak za utvrđivanje kojim putem treba ići kao i kojim putem je osoba već krenula.

Kartama se može i predvideti budućnost jer je veština tumačenja sadržana u prošlosti i sadašnjosti. Iskusni tumač Tarota najpre mora utvrditi gde je pojedinac bio, mora utvrditi prošlost, pa zatim i sadašnjost kako bi se i budućnost razotkrila. Tumačenje mora da se sastoji od podrobne analize sadašnjeg položaja sa analizom korena tog položaja i to rasvetljava budućnost u punom sjaju. Nakon tumačenja Tarota budućnost je i doslovno vidljiva.

Postoje mnogobrojne varijacije tumačenja Tarota i shvatanja, zajedničko svim metodama je deljenje karata na rane, srednje i kasne. Te tri grupe se formiraju po uzoru na tri faze čovekovog životnog ciklusa:  prošlost, sadašnjost i budućnost. Dobro tumačenje postavlja sinergiju između te tri faze i zato može predvideti budućnost.

Evo nekoliko klasičnih karata Tarota koje predstavlaju čoveka u različitim životnim fazama i položajima.

Ljubavnici

Svaka devojka želi da vidi svoju budućnost na polju ljubavi, ali uvek preovladava želja da to bude sadašnji trenutak budućnosti. Ova karta predstavlja srodnu dušu. Ako je u prošlosti označava opsesiju za bivšeg partnera koji je u svesti idealizovan.

Kula

Ovo je karta raskida. Ako je u prošlosti, samo potvrđuje strašnu patnju uzrokovanu ostavljanjem. Ako je u sadašnjosti, označava haotičnost u odnosima u sadašnjosti. Ako je osoba u vezi a ova karta se nalazi u budućnosti to znači da je vreme da se postojeći odnos prekine.

Mađioničar

Ova karta je moćna i pozitivna. U kombinaciji sa drugim kartama ona predstavlja neiskrenog muškarca ili ženu. Najpozitivnija je kada se nalazi u prošlosti.

Smrt

Ovo nikome nije omiljena karta, a njeno pojavljivanje je mnogo kompleksnije nego što na prvi pogled deluje. Recimo, ako je osoba sama već duže vreme ova karta označava kraj te faze. Ako se nalazi u budućnosti Smrt ukazuje na potrebu da se u skorije vreme zasnuje velika veza i značajan odnos.

Sveštenik

Ova karta je zasnovana na figuri popa. Označava društveni položaj čoveka. Ako se nalazi u budućnosti znači dolazak imućnog partnera.

Đavo

Još jedna nepopularna karta, koja je zapravo negativna manifestacija sveštenika- ako je u budućnosti označava lošeg partnera. U prošlosti ili sadašnjosti ova karta označava osobu koja se trudi da potlači i potčini.

Obešeni čovek

Nije iznenađujuće da je u Tarotu predstavljen i tip osobe poželjan za izbegavanje. Usijane glave i izdajnici, ljudi koji koriste a ne vole – njih predstavlja čovek na vešalima. U prošlosti ova karta predstavlja gubitnika. U sadašnjosti označava čoveka koji je rob trenutka ali može imati čisto srce i dobre namere. U budućnosti ukazuje da na osobu koju je moguće izazvati na pravu vezu koja ispunjava.

Budala

Ova lagodna karta ima lošu reputaciju jer signalizira sreću kratkog veka. U prošlosti je to ljubav na koju se može gledati s nežnošću ali ništa više. U sadašnjosti je to flert, ili dopisivanje, koje se nikada neće realizovati. U budućnosti predstavlja novu osobu radikalno drugačiju- ona donosi uzbuđenje zaljubljenosti ali zaljubljenost nije ljubav i predstavlja kratkotrajno uživanje površnosti i gluposti.

Paž

Postoje četiri Paža u Tarot špilu, svaki za po jednu grupu: Pentagram, Štapić, Mač i Pehar. Paževi predstavljau mladiće. Za devojke koje nisu u vezi Paž je karta koja se obično nalazi u budućnosti. Za devojke u kasnim 20-im godinama ukazuje na vezu sa nezrelim mladićem.

Vitez

U Tarotu postoje takođe četiri Viteza, svaki za po jednu već navedenu grupu. Vitez predstavlja snažnog muškarca i vezu na kratke staze. Ako se nalazi u budućnosti označavaju ljubav na prvi pogled.

Kralj

Četiri kralja postoje u Tarotu, takođe po jedan za četiri grupe. Ako je u pitanju tumačenje Tarota ženskoj osobi Kralj predstavlja: u prošlosti- oca, šefa, starijeg brata, i sl; u sadašnjosti to može biti znak prisustva čoveka koji dobro vlada poslovnim prilikama; u budućnosti označava da će osoba ostati u vezi sa sadašnjim partnerom.

 • Lucija / Kod #136
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: SUDBINSKE KARTE, ANĐEOSKE PORUKE

  Broj tel: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Vesna / Kod 05
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI I LJUBAVNI TAROT, VISAK, YI CHING, KNJIGA PROMJENA MUDROSTI, RUNE, IZRADA RUNSKIH AMAJLIJA

  Broj tel: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Sofija / Kod 80
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, NUMEROLOGIJA, ASTROLOGIJA, KRISTALOTERAPIJA, DREVNI RITUALI ZA POSAO, FINANCIJE, LJUBAV I ZDRAVLJE

  Broj tel: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Alba / Kod 24
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, SUDBINSKE KARTE, CROWLEY, VISAK, MOLITVE, PODIZANJE ENERGIJE

  Broj tel: 0901/640-640
  96 RSD/min